Belastingplichtigen die een aanslagbiljet / WOZ beschikking hebben ontvangen kunnen het taxatieverslag via de digitale balie belastingen inzien.

Burgers dienen zich hiervoor te identificeren met de DigiD. Bedrijven identificeren zich met RSIN en aanslagbiljetnummer.

U krijgt alleen inzage in het taxatieverslag van uw eigen pand. In het taxatieverslag staan onder andere vermeld: adres, het soort object, de kadastrale percelen en de gebruiksoppervlakte die in de waarde is opgenomen, het bouwjaar en eventuele aan- en bijgebouwen zoals een garage, serre of dakkapel. Daarnaast is een verwijzing opgenomen naar één of meer adressen van panden die als referentie dienden voor het bepalen van het marktniveau. De daarbij gerealiseerde verkoopprijzen zijn gebruikt om de waarde te bepalen.

Aanvragen

U kunt het taxatieverslag inzien online of aan de balie in het stadskantoor.

Online

Bij de samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland kunt u direct online een aanvraag doen. U dient hiervoor in te loggen met DigiD. Mocht u deze niet hebben dan kunt u uw DigiD aanvragen(externe link).

Bekijk hier het taxatieverslag via de digitale balie belastingen(externe link)

Lukt het niet om het taxatieverslag online te openen, neem dan telefonisch contact op via tel. 0118 67 50 00.

Aan de balie

U kunt een taxatieverslag inzien aan de balie van het stadskantoor. U kunt het stadskantoor alleen op afspraak bezoeken. U kunt direct online een afspraak maken(externe link). Ook kunt u telefonisch een afspraak maken, tel. 0118 67 50 00.

Meer informatie

Voor meer informatie over WOZ, kunt u contact opnemen met tel. 0118 67 50 00 of u kunt langskomen op het stadskantoor in Middelburg. U kunt het stadskantoor alleen op afspraak bezoeken. U kunt direct online een afspraak maken(externe link). Ook kunt u telefonisch een afspraak maken, tel. 0118 67 50 00.

Woont u in de gemeente Veere, Vlissingen of Schouwen-Duiveland? Mogelijk kan uw vraag of verzoek telefonisch afgehandeld worden. Het is daarom verstandig eerst te bellen voor uw een afspraak maakt.